Orthopeed dr. W.J. Willems en neuroloog prof. P. Portegies, beide verbonden aan Expertise Centrum MediLibra / DC VerzuimDiagnostiek schreven samen met anderen het leerartikel “Schouderklachten” dat vandaag verschenen is bij NTvG: Test uw kennis!

leerartikel schouderklachten-gecomprimeerd (1)

 

Orthopeed dr. W.J. Willems werkte van 1998 tot dec 2011 als hoofd van de afdeling Orthopedie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Hij verrichtte chirurgische ingrepen bij DC Klinieken Lairesse. Thans voert de dr. Willems expertises uit voor DC Expertise Centrum in Amsterdam.

Dr. Willems heeft tal van publicaties op zijn naam staan en geeft wereldwijd lezingen. Hij werd door tijdschrift Clinical Orthopaedics and Related Research benoemd als een van de top reviewers voor het jaar 2021.

 

Neuroloog prof. dr. P. Portegies werkte meer dan 16 jaar op de afdeling neurologie van het AMC, waar hij in 1993 promoveerde op de HIV-dementie bij Jaap Goudsmit en Hans van Crevel. In 2003 stapte hij over naar het OLVG waar hij o.a. opleider was. In 2008 werd hij benoemd tot hoogleraar neurologie, in het bijzonder de consultatieve neurologie, aan de Universiteit van Amsterdam.

Prof. Portegies is algemeen neuroloog met bijzondere expertise op het gebied van de neurologische infecties en de consultatieve neurologie. In 2019 werd hij benoemd tot Fellow of The American Academy of Neurology (FAAN).