Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat per 1 oktober 2022 DC Expertise Centrum en MediLibra samen verder gaan. Wij heten vanaf nu: Expertise Centrum MediLibra. Onze organisaties zijn beide al jaren toonaangevend in het bieden van medisch specialistische expertises. Nu bundelen we onze krachten.

 

Volledige ondersteuning

Expertise Centrum MediLibra ondersteunt het volledige proces van aanvraag, planning, onderzoek en afhandeling van een medisch specialistische expertise. Als geïntegreerd platform zijn wij staat procesondersteuning, service, dataveiligheid, ICT en kwaliteitsbewaking te optimaliseren.

Aan Expertise Centrum MediLibra zijn meer dan 100 vooraanstaande medisch specialisten verbonden als deskundige op vrijwel elk relevant medisch gebied, van orthopedie, neurologie en psychiatrie tot aan vaatchirugie. Hoofdlocaties zijn Amsterdam en Tilburg, met door het hele land verspreide onderzoeksmogelijkheden.

Als Expertise Centrum MediLibra beogen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. Neem contact op met ons team via 088-006 2850 of mail ons via expertises@medilibra.nl

Met vriendelijke groet,
Pieter Andre de la Porte, directeur & Jacobien Slaats, operationeel directeur